• وبلاگ : بر و بچه هاي ارزشي
  • يادداشت : حاجي گرينوفهاي زمان
  • نظرات : 6 خصوصي ، 10 عمومي
  • پارسي يار : 7 علاقه ، 2 نظر

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    سلام
    الان وبتون باز شد
    در اين مورد سکوت ميکنم و ميگويم:
    والامر الي الله تعالي...
    هيچي نمشه گفت
    پاسخ

    سلام قدم رنجه فرموديد:)خدا رو شکر شما هميشه در اينجور موارد سکوت ميکنيد:)
    سلام و خداقوت
    اگر تمايل داريد، صراط نيوز را با توجه به اينکه چند بار خواهش کرده تا لينکش کنيد مورد تفقد قرار دهيد.
    پاسخ

    :)سلام عليکم چشم
    قال الامام الهادي (عليه السلام):
    الدُّنْيا سُوقٌ رَبِحَ فيها قَوْمٌ وَ خَسِرَ آخَرُونَ.

    دنيا همانند بازارى است كه عدّه اى در آن براى آخرت سود مى برند و عدّه اى ديگر ضرر و خسارت متحمّل مى شوند.
    اي هادي امت ! اي نقي ! فداي نام زيبايت . بخدا که بيزاريم از دشمنانت و نفرين ماست بدرقه راه تباهي که ناکسان ناسپاس رفته و به ساحت مقدست اهانت کرده اند و با قلم و قدم اين جسارت نابخشودني را محکوم مي کنيم وبه پاي ولاي تو و دفاع از حريم نام تو ، تا آخرين قطره خون ايستاده ايم .
    «گروه اينترنتي رهروان ولايت» در راستاي دفاع از حريم ولايت و اعلام انزجار از فعاليت هاي عده اي کور دل از روز شهادت امام هادي عليه السلام تا نيمه شعبان اقدام به راه اندازي جنبش اينترنتي هادي امت نموده است از‌اين‌رو،‌ از تمامي فعالان فضاي مجازي دعوت مي کنيم با قرار دادن لوگوهاي«جنبش اينترنتي هادي امت» در پايگاه هاي اينترنتي و وبلاگ هاي خود و همچنين انتشار و بازنشر مطالب مربوط به اين جنبش همچون يادداشت،مقاله، دلنوشته، عکس، کليپ، پيامک و... ما را در اين امر خطير ياري فرمايند.
    لطفا جهت دريافت کد لوگو به آدرس زير مراجعه فرمائيد و پس از درج لوگو در بخش نظرات اعلام نمائيد تا پايگاه شما نيز در صفحه جنبش هادي امت لينک داده شده و خبر پيوستنتان به جنبش در بخش اخبار سايت درج گردد.
    http://www.jonbeshnet.ir/gallery/96
    آدرس صفحه ويژه جنبش هادي امت :
    http://www.jonbeshnet.ir/imamhadi


    کاربر گرامي، سلام
    در تاريخ دوشنبه 12 تير 91 نوشته (حاجي گرينوفهاي زمان) شما به فهرست نوشته هاي برگزيده در مجله پارسي نامه افزوده شده است. اميدواريم هميشه موفق باشيد.
    پاسخ

    سلام ممنون عزيزم
    + من 
    من به طور قطع نگفتم. اما با چيزايي که مي بينم يه حسي بهم ميگه اگه ديدي کسي خصوصا توي سن جواني به جاهاي بزرگي رسيد که براي بقيه يه روياست، به احتمال زياد از شرايط ويژه استفاده کرده. چون خودمون هم که مي بينيم آدم در شرايط عادي و بدون استفاده از شرايط خاص به جاهاي بزرگي توي زندگيش نميرسه. اين چيزيه که حداقل من دارم اطرافم مي بينم.
    پاسخ

    نه دوست گرامي من طبق گقته ي بنده چون تعداد زيادي از افراد متاسفانه اين ويژگي رو دارند ،بقيه افراد رو هم زير سوال ميبرن مطمئن باشيد افراد اندکي هم هستند که به حق سر پست خودشون باشن مثل همون شهيد احمدي روشن که شهادت حقش بود:)

    سلام خواهر بزرگوار

    كاملا موافقم..... به نظرم توي جامعه ما بحث جانبازي و فرزند شهيد و سهميه خيلي بد جا افتاده...

    واقعا از مطالعه وبلاگ شما و همكارانتون لذت مي برم.خدا ياورتون باشه...

    التماس دعا

    پاسخ

    ممنون لطف داريد :)يازهرا س
    + من 

    گفتيد که: سمتي که شايد يک پسر 25-26 ساله هرچه قدر هم نخبه ي علمي باشد نميتواند آن را در اين زمان بي شغلي داشته باشد.

    حالا يه سوال: شهيد احمدي روشن که همين طور بود. يه آدم حدودا 32 ساله که مدرک دکتراش را هم هنوز نگرفته با وحود اين همه آدم با مدرک و نخبگي بالاتر توي اين وضعيت بي شغلي ميشه معاون سايت هسته اي.

    پاسخ

    آيا دکتر احمدي روشن از سابقه و پارتي بازي استفاده کرده بود؟؟آيا يک شخص اگر چه فوق دکترا از آقاي احمدي روشن متعهد تر بود؟؟:)

    واااااااااااااااااااااااااااقعا به جا بود!

    ازهمه سخت تر مواجه و رفتار با اين آدم هاست...

    چند وقت پيش ميگفت که پدرم 70درصد جانباز

    دايي و عمو هايم هم شهيد

    پدر خانومم هم شهيد

    اين انقلاب ميراث ماست!

    بنظرم هر سهميه که داشته باشند واقعا حق و بجاست

    اما يکي نيست بگه تو چکار کردي براي اين مملکت که خودت وارث حقيقيش ميداني!

    پاسخ

    :(((((((((((((((((((((((((((((((((واقعا راست ميگي
    سلام..........................................ناراحت شدم..........اما واقعيت همينه......................................:(((((((((((((
    پاسخ

    :(