
تارخ با رنجش از پخش این صحبت ها بیان کرد : برای زنده کردن نام و خاطره یک بازیگر فراموش شده می توان خیلی کوتاه با وی صحبت کرد یا بیشتر به جنبه های مثبت زندگی وی پرداخته شود تا چهره اش در میان جامعه بازیگری و مردم مخدوش نشود و ضمنا جوانان مشتاق به بازیگری ناامید نشوند !
البته « فریدون جیرانی » مجری برنامه ی هفت در جواب تارخ عنوان کرد که منظور آنها از پخش چنین گزارشی زنده کردن نام و خاطره ی فریماه فرجامی بوده نه چیز دیگر.
اما نکته ی مهم تری که قصد بیانش را دارم خطاب به آقای تارخ و دیگر همفکران ایشان است ، و آن اینکه :
آقای تارخ چرا جوانانی که سینما برایشان به دروغ « کعبه ی آمال » نشان داده شده نباید از پشت پرده ی زشت این مار خوش خط و خال بی اطلاع باشند ؟!
چرا دخترکان جوانی که سودای شهرت و ثروت آنها را به سوی این بهشت خیالی می کشاند ، نباید بدانند که بر سر ستارگان دیروز این سینما چه آمده است ؟!
مدتی قبل مصاحبه ای خواندم از خانوم « دمی مور » بازیگر مشهور « هالیوود » که با ناراحتی اعتراف می کرد تا جوان و زیبا بوده او را تحویل می گرفتند اما اکنون که دوره ی جوانی را پشت سر گذاشته همه او را به حال خود رها کرده اند و ...
تازه این سرنوشت ستاره هاست ، بماند که هزاران نفر از مشتاقان بازیگری اصلا به این درجات نمی رسند که کسی در همان جوانی هم تحویلشان بگیرد چه رسد به ایام پیری !!!
خلاصه اینکه : آقای تارخ ، اتفاقا یکی از بهترین خدمات برنامه ی هفت در این مدت که از شروع این برنامه می گذرد ، پخش این مصاحبه بود.
*****
با تشکر از سایت های رجانیوز و صراط نیوز که به این مطلب لینک مستقیم داده اند.



نویسنده ی ارزشی:کیوان عزتی::نظرات ارزشی [ ارزشی]