سفارش تبلیغ
صبا ویژن
  • + به بعضی ها باید گفت *نقد می‌کنی یا نق می‌زنی؟!*انتقاد کردن این است که شما یک نقطه‌ى منفى را پیدا کنید، با تکیه‌ى بر نقطه‌ى مثبتى که وجود دارد، آن نقطه‌ى منفى را نشان بدهید و مغلوب کنید.اما نق زدن یعنی آدم یک نقطه‌ى منفى را بگیرد، همین طور هى بنا کند آن را تکرار کردن.
  • + "آخوند خراسانی از آقای نخودکی خواست که او را موعظه کند. آقای نخودکی گفت: آقای آخوند گفت مرنجان را فهمیدم یعنی کسی را اذیت نکنم. ولی مرنج یعنی چی ؟ چطور میتوانم ناراحت نشوم. مثلا وقتی بفهمم کسی مرا غیبت کرده یا فحش داده چطور نباید برنجم؟ اقای نخودکی گفت: علاج آن است که خودت را کسی ندانی. اگر خودت را کسی ندانستی دیگر نمی رنجی. "
  • + دقت کردین !؟ قصه‌ها واسه ” بیدار کردن ” آدما نوشته شده اما ما واسه ” خوابیدن ” ازشون استفاده می‌کنیم !
  • + خدا نکند برسیم به جایی که برایمان* « از دست دادن »* از *« دست دادن »* عادی تر شود ...
  • + بیچاره *گل فروش* تنها کسی است که،وقتی با *گل* وارد خانه میشود همه *غمگین* میشوند...
  • + بوی *دود* می آید به گمانم جمـــــاعتی پای *دنــیــــــآی مجآزی* می سوزانند عمــــــــــر خویش را!!! مارو میگه هااا :(
  • + موشی در خانه صاحب مزرعه تله موشی دید. به مرغ و گوسفند و گاو خبر داد. همه گفتند تله موش مشکل توست به ما ربطی ندارد! ماری در تله افتاد و زن مزرعه دار را گزید. از مرغ برایش سوپ درست کردند. گوسفند را برای عیادت کنندگان سر بریدند. گاو را هم برای مراسم ترحیم کشتند! و در این مدت موش از سوراخ دیوار نگاه می کرد و به مشکلی که به دیگران ربط نداشت فکر می کرد!:)
  • + مو سر زمین بودم *با تراکتور* - بعد جنگ رفتم سر همو زمین *بی تراکتور *( عباس در آژانس شیشه ای )
  • + گاهی آدم میماند بین بودن یا نبودن! به رفتن ک فکر می کنی اتفاقی می افتد که منصرف می شوی… میخواهی بمانی، رفتاری می بینی که انگار باید بـــروی! این بلاتکلیفی خودش کلــــی* جهنـــــــــــــــم* است
  • + دعای باران چرا؟ دعای صبر بخوان این روزها دلها تشنه ترند تا زمین خدایا کمی صبر ببار

نظر عجیب از کدخدایی!

اخیراً مجلس طرح تفصیلی ممنوعیت دوشغل را تصویب کرد. ظاهراً مهم‌ترین هدف از ارائه این طرح، بستن راههای فرار قانونی برای دریافت دو حقوق از دولت و خالی شدن بسیاری از فرصتهای شغلی است.

در برخی آمارها اعلام شد، بر اساس این طرح، حدود پانصد هزار نفر باید یکی از دو شغل دولتی را انتخاب کنند و دیگری به به فرد جدیدی واگذار کنند! رقم کاملاً قابل توجه است؛ البته از قول جناب آقای مصری که سابقه وزارت هم دارد و به شدت طرفدار طرح و از طراحان اصلی بوده،‌ غالب دوشغله‌ها، حقوق بالایی بابت شغل دوم خود، در ازای کار بسیار کم (اگر کاری باشد و فقط اسم در میان نباشد!) دریافت می‌کنند! تا اینجای قضیه بسیار خوب است.

اما سخنان جناب آقای کدخدایی درباره این طرح، قبل از بررسی تفصیلی در شورای نگهبان کمی (شاید هم خیلی) عجیب است!

ایشان به عنوان سخنگوی شورای نگهبان نظر شخصی خود را درباره طرحی بیان می‌کنند و کل سیستم طرح را زیر سؤال می‌برند. حتی اگر حق با آقای کدخدایی باشد، به نظر می‌رسد نباید این حرفها را در حالی که قبای سخنگویی شورای نگهبان را به تن دارند، بیان می‌کردند. به نظرم، آقای کدخدایی اشتباه فاحشی مرتکب شدند.

متن صحبت‌های ایشان به نقل از خبرگزاری فارس چنین است:

عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس اعلام کرد که مصوبه مجلس برای «ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل» در نوبت بررسی در این شورا قرار دارد و هنوز درباره آن اظهار نظر نشده است.

وی با اشاره به تعیین مهلت در طرح مذکور برای کناره‌گیری اعضای دو شغله شورای نگهبان از یکی از مسئولیت‌هایشان متذکر شد: هر گاه قانون ضمانت اجرایی یافت، ما هم تابع هستیم و به قانون احترام می گذاریم.

عضو حقوقدان شورای نگهبان در تبیین نظر شخصی خود درباره طرح «ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل»، گفت: نمایندگان محترم بعضاً فراموش کرده‌اند که باید بر اساس عقل و اصول و قواعد شاخته‌شده حقوقی قانون وضع کنند نه احساسات و نگرش های شخصی.

کدخدایی افزود: مصوبه مجلس درباره ممنوعیت دو شغله بودن بسیار مغشوش است و ابهامات متعددی دارد و به نظر می رسد در تصویب آن کم‌تر به اصول و قواعد حقوقی توجه شده است.

وی با بیان اینکه طرح مذکور در موارد زیادی متعرض حقوق خصوصی افراد است، از اعتراض برخی نمایندگان به مصوبه مجلس خبر داد و گفت: حتی خود نمایندگان بعضاً به شورا آمدند یا نامه نوشتند و به این مصوبه اعتراض کردند.

کدخدایی اضافه کرد: تعجب می کنم مجلس مصوبه‌ای سراسر ابهام و مغایر با قانون اساسی و اصول و قواعد حاکم بر حقوق اداری تصویب کرده است.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به خبرنگار فارس که پرسید مصوبه مجلس برای ممنوعیت فعالیت دو شغله‌ها دقیقاً مغایر با کدام اصول از قانون اساسی است، گفت که شورای نگهبان، پس از بررسی مصوبه، نظر تفصیلی خود را در این زمینه اعلام خواهد کرد.

وی در عین حال تصریح کرد: روح کلی حاکم بر این مصوبه با اصل 141 قانون اساسی مغایرت دارد و به حقوق خصوصی افراد هم که در فصل سوم مورد تأکید قرار گرفته، تعرض شده است.

کدخدایی ادامه داد: عجیب است که مجلس در فضای موجود طرحی را تصویب کرده که خیلی امر ضروری نبوده در حالی که مسائل مهمی در کشور وجود دارد.

«معلوم نیست منظور از این مصوبه منع استفاده از تجارب اشخاص یا جلوگیری از سوءاستفاده‌هاست که خود نمایندگان بهتر می دانند که راهکارهای دیگری دارد و همه چیز در تصویب قانون خلاصه نمی شود».

عضو حقوقدان شورای نگهبان در پایان رویکرد تولید انبوه قانون را مفید ندانست و گفت: به اندازه کافی راه برای دور زدن برخی از این قوانین وجود دارد و لذا بیش از تولید انبوه قانون، داشتن اراده برای تأمین منافع ملی مهم است.

اما حاشیه‌های بنده:

1. وقتی که طرحی وارد شورای نگهبان می‌شود، پس از اعلام مغایرت با شرع و قانون اساسی، مجلس اصلاح می‌کند یا با اصرار به مجمع تشخیص مصلحت می‌فرستد. لذا تبلیغات علیه طرح و نمایندگان اصلاً قابل توجیه نیست.

2. وقتی راه فرار قانونی برای دوشغله‌ها وجود دارد، چگونه می‌توان با متخلفان برخورد قضایی کرد؟!

3. شاید تیزی پیکان این طرح نسبت به حقوقدانان شورای نگهبان آنها را عصبانی کرده است؟!

4. وقتی دولت و توقعات کارمندان اجازه ریشه‌کنی دوشغله‌ها را نمی‌دهد، الزام قانونی، بهترین کار است.

5. در طرح گفته نشده از تجارب دیگران استفاده نشود؛ بلکه روح طرح آن است که بهانه تجربه،‌توجیهی برای دریافت حقوقهای کلان و پاداشهای نجومی نشود!

6. امیدوارم باقی اعضای شورای نگهبان با این نگاه منفی نسبت به طرح برخورد نکنند؛ هر چند وظیفه دارند همه ابعاد حقوقی و شرعی طرح را بررسی کنند و اشکالاتش را گوشزد نمایند.

7. به نظر می‌رسد جناب کدخدایی در بیان نظرشان، خارج از ادبیات حقوقی شده‌اند و نسبت به نمایندگان مجلس توهین نموده‌اند!



  دیدگاه:()
نوشته شده در تاریخ   یکشنبه 91 بهمن 1   در ساعت 10:31 عصر   بدست جواد پور روستایی



 
________________
______
__
 
بازدید امروز : [20] ، دیروز: [67] ، کل بازدیدها:[826444]

استفـاده از مطالب این وبـلاگـ، در وبگاه های دیگر، با ذکر منبـع و البتـه حفظ امـانت، بلامانع می باشد.