سفارش تبلیغ
صبا ویژن
  • + به بعضی ها باید گفت *نقد می‌کنی یا نق می‌زنی؟!*انتقاد کردن این است که شما یک نقطه‌ى منفى را پیدا کنید، با تکیه‌ى بر نقطه‌ى مثبتى که وجود دارد، آن نقطه‌ى منفى را نشان بدهید و مغلوب کنید.اما نق زدن یعنی آدم یک نقطه‌ى منفى را بگیرد، همین طور هى بنا کند آن را تکرار کردن.
  • + "آخوند خراسانی از آقای نخودکی خواست که او را موعظه کند. آقای نخودکی گفت: آقای آخوند گفت مرنجان را فهمیدم یعنی کسی را اذیت نکنم. ولی مرنج یعنی چی ؟ چطور میتوانم ناراحت نشوم. مثلا وقتی بفهمم کسی مرا غیبت کرده یا فحش داده چطور نباید برنجم؟ اقای نخودکی گفت: علاج آن است که خودت را کسی ندانی. اگر خودت را کسی ندانستی دیگر نمی رنجی. "
  • + دقت کردین !؟ قصه‌ها واسه ” بیدار کردن ” آدما نوشته شده اما ما واسه ” خوابیدن ” ازشون استفاده می‌کنیم !
  • + خدا نکند برسیم به جایی که برایمان* « از دست دادن »* از *« دست دادن »* عادی تر شود ...
  • + بیچاره *گل فروش* تنها کسی است که،وقتی با *گل* وارد خانه میشود همه *غمگین* میشوند...
  • + بوی *دود* می آید به گمانم جمـــــاعتی پای *دنــیــــــآی مجآزی* می سوزانند عمــــــــــر خویش را!!! مارو میگه هااا :(
  • + موشی در خانه صاحب مزرعه تله موشی دید. به مرغ و گوسفند و گاو خبر داد. همه گفتند تله موش مشکل توست به ما ربطی ندارد! ماری در تله افتاد و زن مزرعه دار را گزید. از مرغ برایش سوپ درست کردند. گوسفند را برای عیادت کنندگان سر بریدند. گاو را هم برای مراسم ترحیم کشتند! و در این مدت موش از سوراخ دیوار نگاه می کرد و به مشکلی که به دیگران ربط نداشت فکر می کرد!:)
  • + مو سر زمین بودم *با تراکتور* - بعد جنگ رفتم سر همو زمین *بی تراکتور *( عباس در آژانس شیشه ای )
  • + گاهی آدم میماند بین بودن یا نبودن! به رفتن ک فکر می کنی اتفاقی می افتد که منصرف می شوی… میخواهی بمانی، رفتاری می بینی که انگار باید بـــروی! این بلاتکلیفی خودش کلــــی* جهنـــــــــــــــم* است
  • + دعای باران چرا؟ دعای صبر بخوان این روزها دلها تشنه ترند تا زمین خدایا کمی صبر ببار

ایییییییی وقار که گفتی یعنننننی چه؟؟؟

روی جلد یک مجله ی سینمائی عکس یک بازیگر فوق العاده بدحجاب  با آرایش غلیظ و لباس تنگ چاپ کرده  و بالای عکس برای تبلیغ زده بودند مادر فلانی(همان بازیگر):دخترم از کودکی باوقار بود.....نمردیم و معنی وقار رو هم فهمیدیم دین مقدس اسلام برای کوچک ترین مسائل زندگی انسان، برنامه تکاملی و رو به رشد دارد. از جمله این برنامه ها، سخنانی است که درباره وقار و حجاب و عفاف سفارش می کند

و لایضربن بارجلهن لیعلم ما یخفین من زینتهن ...

ونبابد زنان پاهای خود را به زمین بزنند تا زینتهای مخفی آنان آشکار شود

در اینجا به زنان دستور می دهد که با وقار و متانت راه بروند و پای خود را طوری به زمین نزنند که زینتهای پنهان آنها (خلخال یا هر آنچه که شبیه آن است) آشکار گردد و باعث جلب توجه مردان نامحرم شود.

یا ایها النبی قل لازواجک و بناتک و نساء المؤمنین یدنین علیهن من جلابیبهن، ذلک ادنی ان یعرفن فلایؤذین وکان الله غفوراً رحیماً.

ای پیامبر به همسران و دخترانت و زنان مؤمنین بگو که جلبابها (روپوش ها – چادرها) ی خود را به خود نزدیک سازند. این کار برای اینکه به عفاف و پاکی شناخته شوند و در نتیجه مورد آزار واقع نشوند بهتر است و خداوند بخشنده و مهربان است.

 جلابیب " جمع جلباب است و آن جامه ای است که یا سر تا سری است که تمامی بدن  را می پوشاند و یا روسری مخصوص است که صورت و سرش را مستور می سازد و منظور از «یدنین من جلابیبهن» (روسری خود را به خود نزدیک کنند یا جلو بکشند) این است که آن را طوری بپوشند که زیر گلو و سینه هایشان در انظار ناظرین پیدا نباشد.

... و اذا سالتموهن فاسئلوهن من وراء حجاب ...

... هر گاه از ایشان (زنان پیامبر) چیزی خواستید از پشت پرده و حائل طلب کنید.

شهید مطهری در تفسیر این آیه نوشته اند:"... طبق این دستور مرد نباید وارد جایگاه زنان شود بلکه اگر چیزی می خواهد و مورد احتیاج اوست باید از پشت حائل و دیوار صدا بزند

فجاءته احدیهما تمشی علی استحیاء قالت ان ابی یدعوک لیجزیک اجر ما سیقت لنا  » (6)

چیزی نگذشت که یکی از آن دو زن (دختران شعیب) در حالیکه با حیاء و آزرم راه می رفت، نزد اوحضرت موسی(ع) آمد وگفت پدرم ترامی خواند تامزدآب دادنت رابدهد.

گویا گام زدن او جلوه تمام عیار حیاء وعفاف است که قرآن بدینسان ازاویادمی کند.

یا نساء النبی لستن کاحد من النساء ، ان اتقیتُن فلاتخضعن بالقول، فیطمع الذی فی قلبه مرض و قلن قولاً معروفاً

ای زنان پیامبر، شما همچون زنان دیگر نیستند اگر پرهیزگار باشید مواظب باشید که در سخن نرمش زنان و شهوت آلود بکار نبرید که موجب طمع بیماردلان گردد و به خوبی و شایستگی سخن بگوئید.

 زنان پیامبر هرگز بدان معنا نیست که این حکم ویژه آنان است.مخاطب قرار دادن زنان رسول خدا (ص) به دو جهت است:

1- به جهت شرافت آنها

2- به جهت اینکه بایستی الگو و سرمشق دیگران باشند.

و لاتبرجن تبرج الجاهلیه الاولی ...

و مانند جاهلیت نخستین به خودنمایی و خودآرائی از خانه بیرون نشوید.

«تبرج» را مفسرین مختلف به «تبختر و تکبر در راه رفتن، اظهار زینت نمودن، لباس نازک پوشیدن، آشکار نمودن آنچه مخفی است » تفسیر نموده اند.

از آیات فوق  فهمیدیم که قران وقار را در نوع راه رفتن،پوشش،صحبت کردن و رابطه ی زن و مرد دانسته است.بعد از خواندن روی جلد این مجله با خودم فکر کردم اگر این خانم با این اوضاع باوقار است پس دخترانی که زمان رضاخان به خاطر حفظ حجابشان از خانه بیرون نمی امدند یا زنان عفیفه ای که در این زمان تهاجم با حیا و حجب باقی مانده اند چه نام دارند؟



  دیدگاه:()
نوشته شده در تاریخ   چهارشنبه 89 مرداد 6   در ساعت 4:35 عصر   بدست توحیدی



 
________________
______
__
 
بازدید امروز : [106] ، دیروز: [447] ، کل بازدیدها:[841374]

استفـاده از مطالب این وبـلاگـ، در وبگاه های دیگر، با ذکر منبـع و البتـه حفظ امـانت، بلامانع می باشد.