حجاب ... فاصله حرف تا عمل 1
برخورد ما با مقوله حجاب چگونه بوده است!؟سی و سه سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) میگذرد و یکی از ارکان اساسی و بنیادی این نظام حجاب میباشد و این مهم ضمن برخورداری از دستورات و رهنمود های دینی ، دارای قوانین مدون نیز میباشد.
اما به راستی ما در رابطه با این موضوع مهم چه کرده ایم!؟ سالهاست که غرب با استفاده از دستگاه عظیم تبلیغات خویش رفتارهای نشأت گرفته از فرامین دینی و ارزشی نظام را هدف قرار داده و در بالاترین سطح در این رابطه برنامه سازی نموده است. در حال حاضر بیش از 30 کانال تلویزیونی فارسی زبان لس آنجلس نشین و بسیار بیش از این مقدار هم شبکه های غیر فارسی زبان امواج خود را به سوی فضای ایران ارسال میکنند که آنچه در برنامه هایشان عیان است تبلیغ نوعی بی بند و باری و نمایش حالات دلچسبی! از عریانی میباشد. در اکثر برنامه های این شبکه ها حجاب سدی برای عدم استفاده از لذتها نمایش داده میشود و رهایی از آن، نماد ایجاد یک زندگی سرشار از سرخوشی های گوناگون! نشان داده میشود. و حتی با تطمیع برخی چهرهای مشهور ایرانی آنها را بنا به اهدافشان دعوت به برهنگی نموده و با بوق و کرنا نمایش داده اند. با توجه به همین موارد ( که فقط قسمتی از عملکرد غرب در این مقوله است )متوجه میشویم که موضوع حجاب اکنون به یک جبهه تبدیل شده و غرب از یک سو به آن م تازد و از دگر سو، ما به عنوان ملت هدف، از این جبهه دفاع می کنیم و تمام هدف ما پیروزی در این نبرد است.
اما واقعا اینگونه بوده !؟ آیا ارباب رسانه های داخلی هم در این جبهه حضوری فعال داشته اند؟ بطور مثال در حوزه سینما و تلویزیون ازچند اثر شاخص میتوانیم نام ببریم که پرسوناژ های اصلی آن خانم های محجبه ای بوده اند که به مدارج و موفقیت های سطح بالا در حوزه علم و اقتصاد و حتی خانواده ، دست یافته اند؟ (نیازی به تخیل هم نیست چرا که به اندازه کافی سوژه واقعی و رئال برای ساخت وجود دارد ) گذشته از اینکه تصویر نقش بسته در سینمای ملی و قاب جادویی ،بارها زنان کم سواد و بدون معلومات را بصورت محجه و حتی چادری نمایش میدهند، مکررا فیلم ها و سریالهای وطنی را دیده ایم که زنان چادری یا دچار مشکل مالی هستند و یا در خانواده و روابط خانوادگی خود به بن بست رسیده اند ! در بعد اجرایی نیز آنچه انجام داده ایم یا چند کنفرانس و میزگرد بوده و یا نهایتا ایجاد گشت های ارشاد فصلی و اگر زحمات چند سازمان مردمی در رابطه با فرهنگسازی در مورد حجاب را نادیده انگاریم تقریبا هیچ حرکت مثبت و اثر گذاری از سوی متولیان امر صورت نگرفته است . یادمان باشد حجاب ثمره خون شهدایی است که ما تا قیامت مدیون هر قطره اش خواهیم بود و شعار صرف و بدون عمل ، روز به روز بیشتر مارا شرمنده این خونها خواهد نمود و مدیران فرهنگی و ... به هوش باشند که شهدا هیچ کم کاری و کوتاهی در رابطه با اصول و ارزشها را نمی بخشند.