سفارش تبلیغ
صبا ویژن
  • + به بعضی ها باید گفت *نقد می‌کنی یا نق می‌زنی؟!*انتقاد کردن این است که شما یک نقطه‌ى منفى را پیدا کنید، با تکیه‌ى بر نقطه‌ى مثبتى که وجود دارد، آن نقطه‌ى منفى را نشان بدهید و مغلوب کنید.اما نق زدن یعنی آدم یک نقطه‌ى منفى را بگیرد، همین طور هى بنا کند آن را تکرار کردن.
  • + "آخوند خراسانی از آقای نخودکی خواست که او را موعظه کند. آقای نخودکی گفت: آقای آخوند گفت مرنجان را فهمیدم یعنی کسی را اذیت نکنم. ولی مرنج یعنی چی ؟ چطور میتوانم ناراحت نشوم. مثلا وقتی بفهمم کسی مرا غیبت کرده یا فحش داده چطور نباید برنجم؟ اقای نخودکی گفت: علاج آن است که خودت را کسی ندانی. اگر خودت را کسی ندانستی دیگر نمی رنجی. "
  • + دقت کردین !؟ قصه‌ها واسه ” بیدار کردن ” آدما نوشته شده اما ما واسه ” خوابیدن ” ازشون استفاده می‌کنیم !
  • + خدا نکند برسیم به جایی که برایمان* « از دست دادن »* از *« دست دادن »* عادی تر شود ...
  • + بیچاره *گل فروش* تنها کسی است که،وقتی با *گل* وارد خانه میشود همه *غمگین* میشوند...
  • + بوی *دود* می آید به گمانم جمـــــاعتی پای *دنــیــــــآی مجآزی* می سوزانند عمــــــــــر خویش را!!! مارو میگه هااا :(
  • + موشی در خانه صاحب مزرعه تله موشی دید. به مرغ و گوسفند و گاو خبر داد. همه گفتند تله موش مشکل توست به ما ربطی ندارد! ماری در تله افتاد و زن مزرعه دار را گزید. از مرغ برایش سوپ درست کردند. گوسفند را برای عیادت کنندگان سر بریدند. گاو را هم برای مراسم ترحیم کشتند! و در این مدت موش از سوراخ دیوار نگاه می کرد و به مشکلی که به دیگران ربط نداشت فکر می کرد!:)
  • + مو سر زمین بودم *با تراکتور* - بعد جنگ رفتم سر همو زمین *بی تراکتور *( عباس در آژانس شیشه ای )
  • + گاهی آدم میماند بین بودن یا نبودن! به رفتن ک فکر می کنی اتفاقی می افتد که منصرف می شوی… میخواهی بمانی، رفتاری می بینی که انگار باید بـــروی! این بلاتکلیفی خودش کلــــی* جهنـــــــــــــــم* است
  • + هرکی الان هست به این فید نظر بده ک واجبه!حیوون مورد علاقتونو چیه؟

گرمای لذت بخش تابستان با چادر!(برگزیده مجله پارسی نامه)

از گرمی هوا چندین بار مقنعه ها و روسری هاشان را بالا و پایین می زنند تا خنک شوند...مانتو نازک میپوشند و گرمازدگی را بهانه میکنند...آستین هاشان را بالا میزنند و میگویند عرق میکنیم!...100 نوع عطر و ادکلن خوشبو و تحریک کننده استفاده میکنند تا بوی بد ندهند!...شلوارهای بدن نما و کوتاه میپوشند تا پاهایشان در مقابل گرما عرق سوز نشود!...جوراب نمیپوشند و به ناخن های پایشان لاک میزنند اما من نمیدانم این چه ربطی به گرما دارد!!کفش هایی میپوشند که بدترین آسیب ها را به پا و کمرشان میزند اما حاضر نیستند کمی حجاب داشته باشند مبادا گرمشان نشود...اما من در عجبم چه طور آرایش میکنند و نمیفهمند همین مواد روی پوستشان ، نقش عمده ای در گرم شدن بدنشان دارد!!اینها بهانه تراشی هاییست که همیشه برای داشتن آزادی بیش از حد کرده اند و خواهند کرد.

به ما می گویند شما به این چادر عادت دارید که گرما را احساس نمیکنید نمیفهمند چادر ترنم عطر یاس در فضای غبار آلود دنیاست ،عطر حجاب خنکا و زیبایی  به وجود هر دختر مینشاند که هیچ لاک و لوازم آرایش و لباس بدن نمایی نمیتواند با آن مقابله کند

یاد شهید علی اکبر طاهری به خیر که میگفت:خواهرم فراموش مکن حجابت نزد دشمن بهترین اسلحه برای توست!

 

گرمای تابستان چه لذت بخش است وقتی با خدا معامله بهشت و جهنم می کنیم. گرما را به جان می خریم اما حجابمان را با جهنم عوض نخواهیم کرد.





  دیدگاه:()
نوشته شده در تاریخ   دوشنبه 91 خرداد 1   در ساعت 12:23 عصر   بدست توحیدی



 
________________
______
__
 
بازدید امروز : [42] ، دیروز: [34] ، کل بازدیدها:[847059]

استفـاده از مطالب این وبـلاگـ، در وبگاه های دیگر، با ذکر منبـع و البتـه حفظ امـانت، بلامانع می باشد.