سوابق مجریان شبکه ماهواره ای من و تو(برگزیده مجله پارسی نامه)
دانشگاه سواز و یا موسسات آکادمیک خارجی که برای بسیاری از خبرنگاران ایرانی دارای نامی آشنا می باشند در یک فرآیند ساده ، هدفمند و از قبل طراحی شده در چند مرحله اقدام به ایجاد شبکه های پویا و متشکل از نخبگان ، روزنامه نگاران و فعالان رسانه ای ایرانی برای فعالیت علیه جمهورس اسلامی، می نماید.
این موسسات که به ظاهر علمی می باشند و در اصل ابزاری برای پرورش کادررسانه ای انگلیس هستند در مرحله دیگر جذب شدگان به این موسسات را بورسیه کرده و به شکل نا محسوسی آنان را با اعطای حقوق های بالا و امکانات خوب زندگی و ...وابسته به خود می نماید. تا آنجائی که یک خبرنگار جزء و درجه چندم که در ایران مشغول به کار ساده خود بوده چنان شیفته این موسسات و تحصیلات داده شده از سوی آن می شود که با کمال افتخار در شبکه های فارسی زبان و دولتی انگلیس مشغول به کار می شوند و خود را آلوده در یک منجلاب از پیش تعیین شده می بیند.
نکته ای که در این میان برای خبرنگاران ، روزنامه نگاران و فعالان رسانه ای قابل توجه و لازم به ذکر می باشد ، پوشش به ظاهر علمی و آکادمیک این موسسات برای جذب است و مهم تر از آن مرحله بعد از جذب است که تعیین کننده شرایط و مواضع در آن مرحله ، خود شخص و یا خبرنگار نمی باشد و بی شک باید بر اساس راه و رسمی که برایش چیده شده حرکت نماید.
اگر نگاهی گذرا به سوابق و رزومه مجریان و خبرنگاران مشغول در شبکه های فارسی زبان دولتی انگلیسی بیندازیم خواهیم دید که این افراد به سادگی این روند را طی نموده و به راحتی جذب رسانه های بهایی گردیده اند و ابزار دستی برای سرویس جاسوسی انگلیس و لابی صهیونیستی شده اند.
سالومه سیدنیا : یکی از تهیه کنندگان و مجریان شبکه ضد فرهنگی من و تو وی که مدتی است از کشور خارج دارای مدرک تحصیلی لیسانس علوم ارتباطات شاخه خبرنگاری از دانشگاه آزاد تهران و فوق لیسانس مدیریت بین الملل از دانشگاه آکسفورد و همچنین دیپلم بازیگری از کانون سینمای جوان است.سالومه سیدنیا قبل از خروج از کشور در روزنامه های زن و ایران ( در زمان اصلاح طلبان ) فعالیت خبری داشته است.وی در دوران اصلاح طلبان ، مدیر روابط عمومی خانه سینما تیر بوده است.سالومه سیدنیا مدتی در تلویزیون بی بی سی فارسی مشغول به فعالیت بوده است. سالومه سیدنیا مجری برنامه زرشک و همچنین سالی تالکمی باشد،وی بحث های جنجالی را در این دو برنامه بخصوص در برنامه سالی تالک مطرح می کند.
سام غفارزاده : اقتصاد نویس روزنامه های شرق و دنیای اقتصاد که ظاهرا برای درس خواندن به لندن سفر کرده ، سر از شبکه تلویزیونی " من و تو " در آورده است . از فعالیت های سیاسی ایشان می توان به عضو فعال ستاد هاشمی رفسنجانی در انتخابات نهم ریاست جمهوری اشاره کرد و در انتخابات 88 در جبهه فتنه گران فعالیت داشته است .
ساناز قاضی زاده :خبرنگاری 26 ساله است که در رشته دیجیتال مدیا در دانشگاه متروپولیتن لندن تحصیل می کند. او از17 سالگی کار را در تحریریه های تهران آغاز کرده است. ساناز قاضی زاده خبرنگاری را با صفحه های فرهنگی و هنری خبرگزاری میراث فرهنگی و روزنامه همشهری شروع کرد. همزمان دوره روزنامه نگاری در مرکز مطالعات و تحقیقات رسانه ها را زیر نظر روزنامه نگاران و کارشناسان مطبوعاتی ایران گذراند.ساناز قاضی زاده در این رابطه می گوید: کمک کرد تا از تجربه های اساتید مسلم روزنامه نگاری ایران همچون یونس شکر خواه، علی اکبر قاضی زاده، کامبیز نوروزی، حسن نمک دوست تهرانی، حسین قندی، فریدون صدیقی، احمدرضا دالوند، زنده یاد بهمن جلالی و بسیاری دیگر بهره مند شوم و در تهیه گزارش و خبر از آن تجربیات استفاده کنم. ساناز قاضی زاده گاهی به عنوان خبرنگار آزاد و گاهی به عنوان عضو ثابت با تحریریه های شرق، همشهری, اعتماد ملی و (عمدتا اصلاح طلب) همکاری کرده است. تعطیلی روزنامه ها و روزنامه نگاری در حوزه فرهنگ و هنر او را به ایجاد ارتباط نزدیک با هنرمندان علاقه مند کرد تا اینکه در خانه هنرمندان ایران، فرهنگسرای نیاوران ، موسسه فرهنگی هنری ماه مهر و نگارخانه والی مشغول به کار شد و حوزه هنر را از نزدیک دنبال کرد. در سال 2007 نیز پروژه(آی لرن)بی بی سی ورد سرویس تراست را به پایان رساند و با مجله کارگاهی این گروه با نام زیگزاگ [آقای نیما اکبرپور که در حال حاضر برنامه کلیک را در بی بی سی فارسی اجرا می کند،در همین مجله مدتی مشغول به فعالیت بوده است]در تهیه گزارش های هنری آنلاین و صوتی همکاری کرد و از نزدیک با کار در رادیو آشنا شد.سال 2008 برای ادامه تحصیل در رشته دیجیتال مدیا به لندن آمد و در سپتامبر 2009 به عنوان مربی، هدایت آخرین گروه پادکست زیگزاگ را برعهده گرفت که در آن به خبرنگاران جوان افغان و ایرانی تهیه پادکست رادیویی را آموزش می داد. همزمان به دلیل تجربه اش در حوزه فرهنگی و اجتماعی به عنوان خبرنگار آزاد برای سایت جدید آنلاین گزارش های مالتی مدیا تهیه می کرد.او به کار در حوزه فرهنگی و اجتماعی علاقه بسیاری دارد. ساناز قاضی زاده با من و تو دراتاق خبر همکاری می کند.
نفیسه کوهنورد: خبرنگار فعلی شبکه بی بی سی فارسی در استانبول ، پس از اختلاف با محمد قوچانی در روزنامه شرق درسال 82 در روزنامه همشهری آغاز به کار کرد . کوهنورد در اوایل کار خود به عنوان خبرنگار اعزامی همشهری به ترکیه سفر کرد تا شاید کارآموزی اولیه برای فعالیت دائمی به عنوان خبرنگار بی بی سی رادر ترکیه را ببیند.
پانته آ مدیری: پانته آ مدیری گوینده اتاق خبر تلویزیون من و تو است. پانته آ از افتتاح این تلویزیون در آبان 1389 با من و تو همکاری داشته است. قبل از همکاری با تلویزیون من و تو، پانته آ مجری برنامه های ادبی هنری و میزبان سیاستمداران متعددی در میزگردهای بین المللی و چند زبانی بوده است. او دوبلر چندین برنامه تلویزیون "فارسی بی بی سی" و از گویندگان رادیو زمانه در آمستردام بوده است(رادیو زمانه نیز از رسانه های معاند علیه ج.ا.ا می باشد). او دارای مدرک "فوق لیسانس حقوق بشر" از دانشگاه آمستردام و کارشناس ارشد در رشته حقوق اطلاعات و ارتباطات در دانشگاه لندن است. او از منتخبین ممتاز مسابقه دانشگاه آکسفرد انگلیس در رشته مقایسه ای در سیاست رسانه های جهان است.پدر وی از مسوئلین بلند پایه ساواک بوده است.
رها اعتمادی (رها بنی اعتماد):همه اعضای خانواده از نزدیکان و چاکران دربار پهلوی بوده اند. او از ابتدا با نحوه فکری طرفداران پهلوی، سلطنت طلبها، حزب کمونیست کارگری و مجاهدین خلق و ... آشنا شده و در جلسات مختلف حضور فعال داشت. رها تحت پوشش فعالیت های هنری سعی در ارتباط با هم سن و سالان خود و جوانان کرده و از این طریق نیروهای مستعد جهت همکاری با جنبش های ضد ایرانی را گزینش نموده و به مسئولین مربوطه معرفی نماید.
اخیرا در صفحه اصلی وب سایت تلویزیون من و تو یک آگهی برای جذب مجری برای این شبکه تلویزیونی قرار داده شده است که نشان از تمایل این مجموعه برای تزریق افراد جدید را به سیستم خود دارد، این در حالی است که در خط آخر این آگهی اعلام شده است که افراد متقاضی باید اجازه اقامت و کار در انگلستان را داشته باشند که این تنها یک شعار است و در مواردی که مدیریت بخواهد این مسئله به سادگی از طریق جذب خبرنگار در موسسات علمی و آکادمیک ،نقض میشود.
یاد پدر و پدر بزرگان ما به خیر که هر اتفاق ناخوشایند و یا مشکوکی رخ می داد، می گفتند"کار، کار انگلیسی هاست!"
.................
ریز نوشت:
سوالی از مسئولین:علت جذب جوانان ایران به این شبکه چیست؟آیا غیر جذاب بودن برنامه های رسانه ملی بی تاثیر نیست؟آیا رسانه ی ملی ما توانسته مسئولیت خطیر انقلابی خود را در قبال جوانان ایفا کند؟
سوالی از خوانندگان و طرفدارن شبکه من و تو:به نظر شما بعد از خواندن سوابق این افراد به دور از مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران نباید کمی راجع به فرار و بی بند و باری های این مدعیان فکر کرد؟آیا کسانی که فرار را بر قرار ترجیح داده اند می توانند برای ما دلسوزی کنند؟آیا این مرفهین بی درد میتوانند درر فقر مردم را دریابند که در برنامه هاشان مرتب از آن دم میزنند؟
منتظر پاسخهای شما عزیزان هستیم